Śledź z marynowanymi grzybami:

Akurat te śledziki kojarzą mi się z Wigilią

Dodany przez: Babciagramolka

Śledź z marynowanymi grzybami:

Ryby i owoce morza

Czas przygotowania:
Porcje:
2 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 4 płaty śledzia w oleju
  • ½ cebuli
  • 2 korniszony
  • 10 marynowanych grzybów
  • pieprz mielony

Przygotowanie

  1. Śledzie odsączyć z oleju i pokroić w kawałki. Cebulę , korniszony i grzybki pokroić w kostkę . Wymieszać korniszony z cebulą . Śledzie ułożyć na warstwie korniszonów z cebulą .Posypać pieprzem .Obłożyć marynowanymi grzybami. Zostawić na godzinę .
  2. Najlepiej smakują z razowym pieczywem .
ryby wigilia grzyby przekąska kolacja śledzie grzyby marynowane
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze