ŚLEDZ PO CYGANSKU

MNIAM MNIAM PALCE LIZAC

Dodany przez: anonymous

ŚLEDZ PO CYGANSKU

Ryby i owoce morza

Czas przygotowania:
Porcje:
6 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 6 SLEDZI
  • 500ML SMIETANY
  • MALY SLOIK GRZYBOW MARYNOWANYCH
  • CEBULA
  • 2-3 JAJKA NA TWARDO
  • 2-3 JABLKA
  • KILKA OGORKOW KISZONYCH LUB KONSERWOWYCH
  • SOL
  • PIEPRZ

Przygotowanie

  1. WYMOCZONE SLEDZIE ROZCIAC,WYFILETOWAC I POKROIC W MALE DZWONKI.GRZYBKI,JAJKA,OGORKI,CEBULE POSIEKAC.JABLKA OBRAC,USUNAC GNIAZDA NASIENNE I POKROIC W KOSTKE.WSZYSTKIE SKLADNIKI WYMIESZAC ZE SMIETANA.POSOLIC,POPIEPRZYC.POLAC SLEDZIE,CZESC DZWONKOW MOZNA ULOZYC NA WIERZCHU
  2. SMACZNEGO
sniadanie kolacja inne jabłka sledz śmietana
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze