Ryba po meksykańsku.

pychotka,najlepsza na drugi dzień

Dodany przez: bukietroz

Ryba po meksykańsku.

Ryby i owoce morza

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 3 z 1 głosów)

Składniki

  • Składniki:
  • 1kg filetów rybnych
  • 2 cebule
  • 2 papryki czerwone
  • puszka ananasów
  • mały koncentrat pomidorowy
  • 4łyżki ketchupu pikantnego
  • sól
  • pieprz
  • olej
  • mąka

Przygotowanie

  1. Przygotowanie:
  2. rozmrozić,posypać solą usmażyć na oleju.Cebulę i paprykę oczyszczamy i smażymy na drugiej patelni do miękkości.Dodajemy ananasy z i jeszcze chwilę smażymy.Dodajemy koncentrat,ketchup,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Wkładamy rybę wszystko razem mieszamy,smażymy jeszcze chwilę i podajemy.
ryby warzywa obiad ryba cebula Papryka
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze