Pyszne zrazy z nadzieniem serowym

Ocena:

4.51 (179)

  • 1 godz. 10 min.
  • dla 10 osób
Karkówka w sosie zawsze jest pyszna .

Składniki:

  • karkówka 1kg
  • ser 10 plastrów
  • ogórek konserwowy 10 sztuk małych
  • suszone pomidory w oleju z ziołami
  • sól morska do smaku Royal Brand
  • kolorowy pieprz w młynku do smaku Kamis

Pyszne zrazy z nadzieniem serowym - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1.Karkówkę kroje na 10 plastrów.
  • 2.Rozbijam ja zakręcam młynkiem i kolorowy pieprz już leci nam na mięsko delikatnie sole solą morską .
  • 3.Układam plastry sera na mieście na niego kładę płaty pomidorków na nie kładę ogórek korniszon zawijam .
  • 4.Wykałaczkami spinam mięso.
  • 5.Na przygotowaną patelnie wlewam olej Wielkopolski klawe mięsu smażę z obu stron na rumiany kolor ser się rozpuszcza .
  • 5. Podlewam woda i dusze około godziny sprawdzając czy jest w sam raz do jedzenia .
  • 6.Mięso przekładam z jednej strony na drugą aby jednakowo się poddusiło mięsko.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne