PIECZARKI FASZEROWANE MIĘSEM MIELONYM W CIESCIE NALEŚNIKOWYM

Ocena:

4.49 (180)

  • 35 min.
SA SUPER

Składniki:

  • SKŁADNIKI:
  • 35szt Dużych pieczarek
  • 2 duze cebule
  • 1 jajko
  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • przyprawy: sól pieprz itp....

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym w ciescie naleśnikowym - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • WYKONANIE!!
  • Pieczarki obrać korzonki wyrzucic (pieczarki musza miec glebokie glówki). Z mięsa mielonego z jajek , cebuli, i przypraw zrobic farsz taki sam jak na mielone. Farszem nadziać pieczarki i obtoczyc ciastem. Smażyc na oleju tak jak pączki.CIASTO MUSI BYĆ GĘSTE.
  • przepis na ciasto
  • 2 jajak troszke mleka make i to wszytsko wymieszac az ciasto bedzie geste.Ciasto musi byc na tyle geste by nie odchodzilo od pieczrek
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne