Pasta jajeczna z żółtym serem i ogórkiem.

Ocena:

4.47 (164)

  • 20 min.
  • dla 1 osoby

Pasta jajeczna z żółtym serem i ogórkiem.

Składniki:

  • 2 jajka
  • 3 łyżki majonezu
  • ogórek konserwowy
  • starty żółty ser w ilości odpowiadającej wielkości jajek
  • czerwona cebula

Pasta jajeczna z żółtym serem i ogórkiem. - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, siekamy. Ogórka kroimy w kostkę, mieszamy z jajkiem, dodajemy żółty ser i majonez. Mieszamy.Czerwoną cebulę kroimy na delikatne plasterki i oddzielamy "kółka". Pastę nakładamy na pokrojone pieczywo i dekorujemy cebulą.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne