Parówki w cieście francuskim

Obiad z serii szybkich obiadów

Dodany przez: Pani Boberkowa

Parówki w cieście francuskim

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
8 porcji
Ocena:

(średnia 3.4 z 10 głosów)

  • Danie dla dzieci

Składniki

  • opakowanie ciasta francuskiego
  • 4 parówki przekrojone na pół
  • 8 plasterków sera żółtego topionego
  • sos chili lub ketchup

Przygotowanie

  1. Ciasto rozwinąć i pociąć na 8 kwadratów. Połówkę parówki posmarować sosem (lub ketchupem), zawinąć w plasterek sera a następnie w ciasto francuskie. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec 20 minut w temperaturze 190 stopni.
obiad kolacja parówki ciasto francuskie
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze