KREMOWA ZUPA Z SERKÓW TOPIONYCH

KREMOWA ZUPA Z SERKÓW TOPIONYCH Z MAKARONEM ŚWIDERKI.

Dodany przez: myssszka1984

Kremy

Czas przygotowania:
Porcje:
6 porcji
Ocena:

(średnia 4.5 z 2 głosów)

Składniki

  • 3 SERKI TOPIONE-ŚMIETANKOWE
  • 2 ROSOŁKI
  • 2 ŁYŻKI ŚMIETANY
  • 1,5 L WODY
  • 2 ŁYŻKI MĄKI
  • 1 POR
  • 1 MARCHEWKA
  • SÓL
  • PIEPRZ

Przygotowanie

  1. WODE ZAGOTOWAĆ Z ROSOŁKAMI.DODAĆ POR I MARCHEW POKROJONE W TALARKI.GOTOWAĆ 15 MIN.SERKI ROZPUŚCIĆ W 1 SZKLANCE GORĄCEJ WODY I WLAĆ DO ZUPY.MĄKĘ ROZPROWADZIĆ Z WODĄ I ZAGĘŚCIĆ ZUPE.NA KOŃCU DODAĆ ŚMIETANĘ.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM, ZUPĘ PODAWAĆ Z MAKARONEM ŚWIDERKI.
obiad przekąska kolacja zupa mąka śmietana marchewka por SERKI TOPIONE.ROSOŁEK
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze