KOTLETY Z KISZONEJ KAPUSTY

bez mięsa ale za to jakie pyszne!!

Dodany przez: ika2211

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
6 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 0,5 kg kapusty kiszonej
  • 4 marchewki
  • 2 jaja
  • ząbek czosnku
  • 3 cebule średniej wielkości
  • 2 łyżki oliwy
  • przyprawy
  • bułka tarta
  • olej do smażenia

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić, ugotować razem z marchwią i odcedzić z wody. Cebulę usmażyć na oliwie aż się zarumieni.Całość razem zagnieść z resztą dodatków , bułki dodac tyle ile wchłonie kapusta, przyprawić do smaku dodając drobno posiekany czosnek. Uformować kotleciki i smażyć na małym ogniu. SMACZNEGO!!!
obiad olej jaja marchew kapusta kiszona bułka tarta
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze