kotlety_z_miesa_gotowanego

Kotlety z mięsa gotowanego

Ocena:

4.39 (179)

  • 45 min.
  • dla 5 osób

Szybki sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu

Składniki:

  • mięso z rosołu
  • marchewka z rosołu (niekoniecznie)
  • jajko
  • ser żółty
  • cebula
  • olej
  • sól
  • pieprz
  • bułka tarta

Kotlety z mięsa gotowanego - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Mięso i marchewkę zmielić. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Ser zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju.
  • Smacznego :)
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne