Kotlety jajeczne ulubione

Polecam na szybki obiad,kotleciki jajeczne:)

Dodany przez: Anullka

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
13 porcji
Ocena:

(średnia 3.83 z 12 głosów)

Składniki

  • 10 jajek gotowanych na twardo
  • 2 jajka surowe
  • 1 duży pęczek szczypiorku
  • 3 łyżki bułki tartej
  • pieprz
  • sól do smaku
  • olej do smażenia
  • bułka tarta do panierowania

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka obrać,posiekać,dodać pokrojony drobno szczypiorek.
  2. Dodać 2 całe jajka,3 łyżki bułki tartej,vegetę,pieprz i sól do smaku.
  3. Wymieszać dokładnie,formować kotleciki, maczając rękę w wodzie.
  4. Panierować w bułce tartej,smażyć na oleju na złoty kolor, na małym ogniu.
  5. Smacznego
jajka obiad przekąska kotlety szczypiorek
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze