kapusta_pekinska_na_cieplo

Kapusta pekińska na ciepło

Ocena:

4.46 (192)

  • 20 min.
  • dla 4 osób
REWOLUCJA !!!!

Składniki:

  • kapusta pekińska (średnia)
  • pęczek koperku
  • 3 łyżki margaryny mlecznej
  • sól
  • cukier
  • pieprz czarny
  • 3 łyżki octu
  • 3 łyżki maki pszennej
  • 1/2 szklanki śmietany

Kapusta pekińska na ciepło - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Kapustę posiekać. W garnku rozpuścić margarynę i wrzucić kapustę, posolić.
  • Gotować ok. 5 min. i dodać trochę cukru, pieprz czarny i ocet, gotować nastepne 5 min.
  • Wrzucić posiekany koperek. Po 2 min,. wlać śmietanę wymieszana ze smietana i zagęścić kapustę. Dodać maggi.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne