Jajka faszerowane wiosenne

Bardzo dobre jajeczka faszerowane.

Dodany przez: Anullka

Jajka faszerowane wiosenne

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
12 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 12 jajek
  • 2 pęczki szczypiorku
  • 2 pęczki rzodkiewki
  • 1 mały pomidor
  • 1 mały ogórek
  • 3 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

  1. Ugotować jajka na twardo,przekroić na pół,wyjąć żółtka do miseczki,rozkruszyć dodać pokrojony szczypiorek i rzodkiewkę.
  2. Dodać majonez ,pieprz odrobinkę soli ,wszystko wymieszać.
  3. Nadziewać jajka,ułożyć na półmisku ,posypać szczypiorkiem, rzodkiewką .
  4. Udekorować majonezem,ogórkiem i pomidorem.
  5. Smacznego .
sniadanie warzywa jajka przekąska kolacja majonez rzodkiewka
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze