JAJECZNICA Z PIECZARKAMI

Pyszne rozpoczęcie dnia

Dodany przez: Anja

JAJECZNICA Z PIECZARKAMI

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 6 jajek
  • 6 dużych pieczarek
  • 1 cebula
  • Olej
  • Przyprawa do mięsa mielonego
  • Sól, pieprz
  • 3 szklanki mleka

Przygotowanie

  1. Cebulę obrać, posiekać.
  2. Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę.
  3. Na patelni rozgrzać olej, wrzucicć cebulę, pieczarki i podsmażyć. Przyprawić solą, pieprzem i przyprawą do mięsa mielonego.
  4. Jajka rozbić do miseczki, wlać mleko, po czym wlać na patelnię.
  5. Smażyć, mieszając aż uzyskamy odpowiednią konsystencję.
sniadanie warzywa jajka kolacja pieczarki cebula jajecznica
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się
 

Komentarze