Gulasz z żołądków drobiowych

Smakuje bardzo dobrze na gorąco jak i na zimno.

Dodany przez: kotka1984

Gulasz z żołądków drobiowych

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 3 z 1 głosów)

Składniki

  • 1 kg żołądków drobiowych
  • 1kg pieczarek
  • 3 cebule
  • 1 mały słoiczek koncentratu pomidorowego
  • Sól
  • Pieprz
  • Vegeta
  • Papryka słodka mielona
  • Włoszczyzna
  • Olej

Przygotowanie

  1. Żołądki umyć, ugotować z włoszczyzną i solą, miękkie pokroić w paski, pieczarki umyć, pokroić w plastry, udusić z dodatkiem oleju i vegety, cebulę pokroić w piórka zeszklić na oleju z dodatkiem vegety. Przygotowane produkty włożyć do jednego garnka dodać przyprawy i koncentrat, chwilę razem gotować.
obiad kolacja pieczarki cebula gulasz żołądki drobiowe
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze