Duszona wątróbka z cebulką

Smaczna i pełna żelaza wątróbka

Dodany przez: anetamlp

Duszona wątróbka z cebulką

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 3.4 z 5 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 40 dag wątróbki drobiowej
  • duża cebula
  • 3 łyżki oleju
  • jarzynka, pieprz ziołowy do smaku

Przygotowanie

  1. Wątróbkę umyć i oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę pokroić, posmażyć na oleju. Dodać wątróbkę, przyprawy i obsmażyć ją z cebulką. Podlać 1/3 szkanki wody i dusić ok. 15 minut.
obiad cebula wątróbka
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze