Dewolaje z serem żółtym i pieczarkami

Bardzo pyszne i nie trudne danie:)

Dodany przez: dorcia20

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 1 głosów)

Składniki

  • 1 Podwójny Filet z Kurczaka
  • 4 Plasterki Sera Żóółtego ( Edamski)
  • 20 szt Pieczrek
  • sól
  • pieprz
  • 2 jajka
  • Bułka Tarta

Przygotowanie

  1. Fileta z Kurczaka przekrajamy w plastry na 4 części następnie rozbijamy tłuczkiem ,każdy plaster posolić. Pieczrki kroimy w kosteczkę potem usmażyć na patelni aż puszczą soki. Na Każdy pasterek dać 1 plasterek sera żótego potem posypać pieczarkami i zwinąć. Następnie optoczyć w jajku a póżniej w bułce tartej. Smażyć na oleju życzę smacznego:)
ser obiad pieczarki
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze