Barszcz czerwony z fasolą

jest szybki smaczny oraz niedrogi ;)

Dodany przez: Dalia

Barszcz czerwony z fasolą

Bezmięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie wegetariańskie

Składniki

  • 300 ml koncentratu barszczu
  • 3 łyżki suszonych mieszanych warzyw
  • kostka bulionu warzywnego
  • sól
  • pieprz
  • majeranek

Przygotowanie

  1. Do rondla wlewamy litr wody.Dodajemy suszone warzywa ,kostkę bulionową oraz koncentrat.Gotujemy 15minut.Barszcz przecedzamy a następnie wrzucamy osączona fasolę.Doprawiamy solą ,pieprzem ,majerankiem.
  2. Podajemy Gorący !
zupa barszcz czerwony fasola
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze