Przepisy kulinarne
Wtorek, 30 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44200
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Pierogi

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Farsz mięsny do pierogów

Farsz mięsny do pierogów
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • mięso z rosołu ( u mnie 50 dag wołowiny i 1 udko z kurczaka)
  • 2 marchewki z rosołu
  • mały kawałek żółtego sera
  • 1 duża cebula
  • olej
  • sól
  • pieprz
  • papryka słodka

Dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu.

Etapy przygotowania

Mięso zmielić razem z marchewką. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na oleju. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki połączyć, dodać przyprawy i dokładnie wymieszać.  


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2942

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
209

Ilosc dodanych przepisow:
1

Ilosc dodanych przepisow:
405