Przepisy kulinarne
Czwartek, 17 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43568
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Pierogi

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Farsz mięsny do pierogów

Farsz mięsny do pierogów
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • mięso z rosołu ( u mnie 50 dag wołowiny i 1 udko z kurczaka)
  • 2 marchewki z rosołu
  • mały kawałek żółtego sera
  • 1 duża cebula
  • olej
  • sól
  • pieprz
  • papryka słodka

Dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu.

Etapy przygotowania

Mięso zmielić razem z marchewką. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na oleju. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki połączyć, dodać przyprawy i dokładnie wymieszać.  


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Aninka88

Ilosc dodanych przepisow:
121

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
108

czarrna

Ilosc dodanych przepisow:
497

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2803

ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
235

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1054

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
87

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
11

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!