Sól i Pieprz 4/2020

Sól i Pieprz 04/2020 to przepisy i kulinarne inspiracje idealne na sierpień-wrzesień, ale nie tylko! W magazynie znajdziecie sporo klasycznych, ponadczasowych porad. Sprawdźcie poniżej cały spis treści!

Sól i Pieprz - nowy numer

Jak w każdym numerze polecamy hit sezonu - tym razem ogórek zielony nie tylko na mizerię. W kolekcji znajdziecie aż 12 lekkich i sycących chłodników w łagodnych i pikantnych smakach, bo jak lato - to chłodnik! Polecamy smaki świata - pieperrada, czyli sztandardowe danie Krainy Basków oraz przyprawy inne niż sól i pieprz - gorczyca!

Sól i Pieprz - rodzina przy stole

Obiad na niedzielę - Eleganckie przystawki z warzywami, gazpacho z Andaluzji, soczyste bitki z młodymi ziemniakami i karmelizowaną czerwoną cebulą

Obiady na co dzień - Papryka, pomidory, kalafior i cukinia polecają się na dania główne

Ciasta i desery - Najlepsze, bo pełne dojrzałych w słońcu owoców lata

Szybkie dania - Na przekąskę, kolację lub obiad w domu i na wynos

Dzieci gotują - przysmaki z cukinii, które uwodzą smakiem

Sól i Pieprz - Piękna, szczupła, zdrowa

Kuchnia fit - Dietetyczka radzi, co zrobić, żeby szybciej schudnąć

Dla urody - Jedzmy jagody! Są pyszne i odmładzają

Dla zdrowia Nie rezygnujmy z tłuszczu, ale wybierajmy taki, który dobrze wpływa na nasze zdrowie

Przepisy z magazynu