Surówka z kapusty pekińskiej i pora

Ocena:

4.33 (180)

  • 15 min.
  • dla 5 osób
Szybko się ją robi,świetna do drugiego dania i bardzo smaczna.

Składniki:

  • 1 kapusta pekińska mała
  • 1 por
  • 1 marchewka
  • 1 jabłko
  • szczypta soli
  • 1 łyżeczka cukru
  • 4 łyżki majonezu

Surówka z kapusty pekińskiej i pora - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Kapustę i pora kroimy w cienkie paski.Pora parzymy we wrzącej wodzie kilka minut.Marchew trzemy na tarce o małych oczkach a jabłko na dużych oczkach.Wszystko łączymy z majonezem i gotowe.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne