press ENTER to search
Do barszczu czerwonego dodajcie kilka łyżek produktu ze słoiczka. Nie trzeba lać pół butelki octu
Nie bazylia, nie natka pietruszki. Polskie pesto robię jeszcze taniej i smaczniej
Mięso z rosołu zamieniam w chrupiące nuggetsy. Wystarczą tylko 3 składniki
Nie smażę ryby w panierce. Biorę warzywa i robię coś znacznie lepszego
Z puszki tuńczyka i paru dodatków robię pyszne kotleciki. Na piątek w sam raz
Drożdżówka na mleku skondensowanym deklasuje wszystkie inne. Tak mięciutkiej jeszcze nie jedliście
Od niedawna żeberka robię już tylko tak. Są o niebo lepsze, niż te pieczone na kiszonej kapuście
Z awokado robię mięciutkie kluski na obiad. To tylko 2 składniki i minuta pracy
Placki twarogowe będą jeszcze lepsze z tym składnikiem. Wystarczy 1 sztuka
Robię pączki z 2 składników. Bez jajka, tłuszczu, drożdży i czekania
Ekspert wskazał najlepsze parówki ze wszystkich. Znajdziecie je i w Biedronce, i w Lidlu
Drożdżowe bułeczki babci zawsze były mięciutkie i pyszne. Sekret to 2 łyżeczki składnika ekstra
Posadźcie te rośliny obok borówek. Potem szykujcie kosze na wielkie zbiory
Łączę ogórka z 1 owocem i mam surówkę idealną. Mało kto wpadnie na taki duet na talerzu
Z przecieru dla dzieci zrobicie pyszny deser dla każdego. Mało kto by na to wpadł
Ciasto czekoladowe bez jajek i piekarnika. Aksamitne i delikatniejsze niż pieczone
Zupę przednówkową dawniej jedli z przymusu. Dzisiaj nad jej smakiem rozpływają się znawcy
Kotlety po czesku mają wyśmienitą panierkę. To połączenie dwóch dań na jednej patelni